diumenge, 23 de setembre del 2018

Maria Aurèlia Capmany

Jornada pedagògica
 Maria Aurèlia Capmany 
a Badalona
19 d'octubre de 2018
A l'espai Betúlia de Badalona

Programa
En el marc del centenari del naixement de l'escriptora Maria Aurèlia Capmany se celebrarà aquesta jornada que analitzarà diversos aspectes d'aquesta gran novel·lista, assagista, dramaturga i traductora.
Fruit de la seva relació amb el poeta, narrador, dramaturg, historiador  i, també, traductor Jaume Vidal Alcover, Maria Aurèlia Capmany va tenir relació amb Mallorca.

Coincidències curioses
De vegades, un no sap com és que una llavor va a parar sola en un espai adequat i comença el seu cicle vital, sense entendre com es produeixen certes circumstàncies. Llegiu la història:

Una activitat del tercer projecte de 2n d'ESO 17/18 APP Tramuntana de l'IES Marratxí, a Mallorca, dedicada a na Maria Aurèlia Capmany, ha arribat als seus familiars i aquests traslladen el seu agraïment per la tasca feta a les persones que la varen dissenyar.
 
Fruit d'aquest agraïment han convidat representants de l'equip de projectes de 2n d'ESO de l'IES Marratxí a Badalona per participar en aquesta jornada. Quan prepararen l'activitat, ningú s'esperava aquest reconeixement i, mirau per on, les coincidències de la vida fan convergir algunes de les persones que dissenyaren l'activitat amb la jornada dedicada a Maria Aurèlia Capmany. Tot un prodigi de les circumstàncies! La llavor que ha trobat el seu racó i creix!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada